Du er landet på Havevander.dk, det helt rigtige sted at finde Kärcher haveslange. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kärcher haveslange tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Slangevogn m/PrimoFlex® haveslange 25 m Kärcher HT 3.420

  • Mærke: Kärcher

Sidste produkt på vores liste er Slangevogn m/PrimoFlex® haveslange 25 m Kärcher HT 3.420 som vi har fundet til 659,- hos Toolworld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Slangevogn model HT 3.420 i høj kvalitet med masser af tilbehør.
Vognen er med holder til sprøjtehoved, sprøjtepistoler, mm. samt en opbevaringskrog.
Med denne slangevogn behøver du ikke slæbe haveslangen gennem hele haven, da vognen altid er lige v…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Kärcher Haveslange på listen er Slangevogn m/PrimoFlex® haveslange 25 m Kärcher HT 3.420 fra Toolworld.dk med en pris på 659.00. Billigste udvalgte Haveslange er Slangevogn m/PrimoFlex® haveslange 25 m Kärcher HT 3.420 som du kan købe for 659.00 hos Toolworld.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Kärcher Haveslange data og priser er hentet fra 1 butikker (Toolworld.dk). Alle Kärcher Haveslange tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Haveslange guides:

Fandt du ikke det rigtige Haveslange blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Haveslange: